پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ خرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۳۸

انتخابات دهم - 70

حضور نمایندگان انتخاباتی در شعب اخذ رای اطمینان از صیانت آرا است

حضور نمایندگان انتخاباتی در شعب اخذ رای اطمینان از صیانت آرا است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: حضور نمایندگان منتخب نامزدهای انتخاباتی در شعب اخذ رای موجب اطمینان آنها از صیانت آرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، قهرمان رشید ظهر جمعه در محل ستاد انتخابات خراسان رضوی در جمع خبرنگاران افزود: نماینده کاندیداها می توانند از ابتدای رای گیری تا پایان شمارش آرا و تنظیم صورت جلسه نهایی، در شعب اخذ رای حضور داشته باشند.

رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی با بیان اینکه حضور نمایندگان کاندیداها در شعب موجب قرار گرفتن کاندیداها در جریان انتخابات می شود، خاطرنشان کرد: با این تمهیدات اندیشیده شده، آرایی که ستاد انتخابات استان جمع بندی خواهد کرد، باید به طور دقیق با عددهایی که نامزدهای انتخاباتی در اختیار دارند، همخوانی داشته باشد.

قهرمان رشید افزود: اگر نماینده کاندیدایی در شعب اخذ رای علیه کسی تبلیغی انجام دهد و یا به نحوی دخالت در اجرای انتخابات داشته باشد، طبق قانون با تنظیم صورت جلسه توسط مسئولان از حضورش جلوگیری خواهد شد.

رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی افزود: استفاده از علائم و مظاهری که نماد نامزدهای انتخابات در شعب اخذ رای باشد، ممنوع است و نمایندگان معرفی شده از سوی نامزدها نیز نمی توانند از علائم و نشانه های خاص خودشان یا دیگران استفاده کنند.

کد خبر 895053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha